mandag, november 20, 2006

Shopping...


På vej hjem i dag var jeg lige en tur forbi min ynglings blomsterhandler "de fire årstider" i Lyngby. Dejlig butik med et stort udvalg af friske blomster og planter til rimelige penge.
Det øverste billede er taget med min mobiltelefon.


Jeg købte forskellige ting. Blandt andet mos og husløg til at lave dekorationer med. Ovenfor er der et billede af julesæsonen første dekoration. Jeg købte også hyacinter i hvide og lysserøde. Den ene slags hyacinter har jeg plantet over i en fin glasvase med et enkelt motiv, de andre er plantet over i en almindelig lerpotte. Jeg glæder mig til de springer ud.Min kæreste arbejder i Fog (det er en slags byggemarked/isenkram med køkkenafdeling, lampeafdeling og meget andet.) Det gode er at han får rabat på alle varene, det er jo ikke dårligt. Jeg var derfor lige inde og købe denne kurv til blade og den fine hjerteformede lyskæde fra Sirius. Synes den er rigtig sød. Jeg har allerede haft fat i boremaskinen og hængt den op i stuevinduet.

12 kommentarer:

Bolina sagde ...

Så mange flotte ting! Blomsteroppsatsen var bare nydelig =)
Er så dårlig med vanning, så mine blomster bare dør... Men skal kjøpe noen til jul.
Kurven passet perfekt til dine blader, og lyshjertet var flott!!!
Ha en fin Mandag =)

ALIN sagde ...

Hei Sarah!

Så mye fint:) Jeg elsker blomsterbutikker, får lyst på alt jeg ser.

Ha en kjempefin mandag!

Klem, Alin

Sol sagde ...

Hei Sarah.Tusen takk for kommentarer i bloggen min, det er alltid koselig.Jeg har ikke ork til å blogge selv nå som jeg er syk,men prver i alle fall å få sett litt i andres blogger når internett virker ;-}
Synes du har kjøpt mye fint.Jeg er også glad i hyacinter,synes dekorasjonen i leirpotten er nydelig! Kjempefint hjerte av lys du har hengt opp i vinduet også.
Sender en liten hilsen fra Norge til Danmark.Klem

Ellie sagde ...

Hei. Fine ting du har kjøpt deg. Jeg er også glad i hyacinter. Må alltid kjøpe det til jul.

Hulda sagde ...

Så fine ting du har kjøpt i dag! Heldig at kjætesten din får rabatt på det som selges der han jobber. Likte kurven godt, har også en til blader. Det var også en flott hjertekrans. :) Bor du i nærheten av Lyngby? Jeg har ei venninne som studerer i København, hun bor i Lyngby.

Anonym sagde ...

Så fin dekorasjon du har laget og de hyacintene var virkelig fin i den glassvasen.

Sarah sagde ...

Tak for de fine kommentarer i har skrevet.

Til Hulda.
Jeg bor i Holte ca. 7 km fra Lyngby. Bor din veninde på et af kollegierne i Lyngby?

Karna sagde ...

Så nydelig dekorasjon du har laget!! Jeg kjøpte mine første juleblomster på fredag, men det har ikke vært vær til å gå ut for å hente blomsterjord eller mose....Flott kurv og lyshjerte også, sier ikke nei takk til rabatter :)

Katarina sagde ...

Nydelig dekorasjon! Når jeg skal shoppe bruker jeg å ta til Lyngby eller Hellerup,for der har de alt på en plass uten å må gå så langt :-). Det er også en koselig lille by og de har alt. Elsker blant annet å være på Speich og interiørbutikken søs&co (jeg tror den heter det). Flott hjerteformet lyskjede du kjøpte forresten. Ha en fin kveld klem fra Katarina på Nørrebro!

anniche sagde ...

Oj, så masse fint du har kjøpt! Jeg elsker blomsterbutikker! Man kan finne masse insperasjon, og mange har masse fine interiørting.
Dekorasjonen din var så flott:)

Mia sagde ...

Heldige du som har en så fin blomsterbutikk i nærheten. Hyacint er min favoritt til jul (amaryllis også, forresten), og krukken din med de er bare nydelig. Det hjerteformede lyskjede er også skjønn.

Hulda sagde ...

Hei! Ja, hun bor i et av kollegiene i Lyngby, hun trives godt der. Men, nå er hun snart ferdig med studiene sine.