mandag, oktober 12, 2009

Sidste DT kort...

Så kommer tredie og sidste DT-kort for Magnolia i denne omgang. Stemplerne er fra Magnolias So Spooky Collection. Alle Materialer er også fra Magnolia.
Det er nu meget sjovt at lave de her Halloween kort. Det er nogle helt andre farver end jeg er vant til at bruge. men med de fine papirer fra Magnolia er det jo ingen sag.

Min Magnolia blog.

5 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Ja pyt med om du ikke er fan f den tredition. For papirer og stempler er alt for lækre alligevel. Elsker orange og lilla. Det ser s.... godt ud!

Majer sagde ...

Det stempel er faktisk ret sødt! Men jeg fejre heller ikke Halloween, så jeg ville ikk vide hvad jeg skulle bruge det til :-)

Dot Scrap sagde ...

Fedt kort og selvom jeg heller ikke fejrer Halloween, så deltager begge mine piger i Halloween fester hvor de klæder sig ud og faktisk har det ret sjovt.
Så jeg skal helt klart have lavet et par kort/æsker som de kan tage med.
Jeg har jo skrevet det før...men du er utrolig dygtig og dette kort er ingen undtagelse. Du har et utroligt overblik over hvad der passer sammen. Skøn inspiration.

Anonym sagde ...

Hvor er det bare nogle fine kort, men halloween-feberen er ikke helt nået til det mørke jylland endnu, ihverfald ikke hjemme hos os ;o)
KH 10na

Cecilie sagde ...

Endnu en gang kan jeg kun sige, at man ikke kan se, at du ikke er vild med Halloween. Det er helt forrygende fint!