fredag, januar 22, 2010

Hejsa...

Der har været lidt stille på bloggen den sidste tid. Jeg har egentlig ikke haft den store lyst til kreative udfoldelser. Men det er ved at vende igen. Fik lavet dette kort igår.

Stemplet er fra Magnolia, den nyeste klubpakke. Papiret er fra Making Memories og BG. Blomster fra Wild Orchid og blonder fra Stof 2000.

Hav en god dag allesammen.

8 kommentarer:

Charlie sagde ...

Og rigtig sødt er det - så det var værd at vente på. Præcis så uhandy som det ser ud her følte jeg det var første gang jeg havde en lakstang i hånden og en stak julekort jeg havde besluttet skulle lukkes på gammeldags maner. =0)

Heidi sagde ...

uha da det lyder ikke godt med den kreative lyst har været lagt på hylden men når den så bare er kommet igen er det jo dejligt - ville da nødig undvære at komme fordi og blive inspireret på din blog ;O)

Rigtig god weekend

mette wad sagde ...

Ja jeg kan følge dig.... men tror også det er godt lige at tænke på andet engang imellem så man kan vende tilbage med nyt energi :-)

Og det må jeg da sige du har gjort, virkelig flot kort og dejlige detaljer.

Anonym sagde ...

Dejligt når kreativiteten igen indfinder sig, så kan man ligesom ånde lettet op. Supersødt kort,jeg har også det stempel , men synes det er svært at anvende. KH 10na

Benita sagde ...

Haha mine tanker var vist ikke helt stuerene, da jeg så stempelaftrykket.... men det er selvfølgelig en lakstift hun har i hænderne.

Og flot kort forresten :D

BellaMio sagde ...

Dejligt at se et flot kort fra dig igen.., nogle gange må man vente lidt på inspirationen.. Skønne farver, støvede og flotte!!

Helle Sahl sagde ...

Dejligt kort. super flot med det nye stempel. Hjælper det ikke altid med nye sager :o)

lam sagde ...

sødt kort og flot farvesammensætning