søndag, december 07, 2014

7. december 2014

I går var vi på julemarked i Siegburg. I Tyskland er der mange julemarkeder, men det i Siegburg er specielt på den måde at det har middelaldertema. Både boderne, sælgerne, maden og underholdningen er holdt i temaet - og de går op i det. 


Agnes var forsat noget sløj, men ikke mere end hun kunne klare en lille tur på julemarkedet. 
Feberen var væk, det samme var opkastningerne, men hele dagen nægtede Agnes nærmest at spise eller drikke noget som helst - incl sodavand og chokolade. Over middag besluttede vi os derfor for, at køre hjem i stedet for at spise frokost ude. På vejen tog vi et hurtigt smut forbi den lokale scrapbutik. Mens mor kiggede på hylderne, slog Agnes en ordenlig prut i et hjørne - hvilket med al sandsynlighed helbredte hende. For bagefter var hun helt i hopla igen og har kørt i højeste gear siden. Ja scrap er helbredende. 

En af de lidt sjovere ting er markedets karrusel som er lavet af træ, med fine dyr som ko og vildsvin. Og så drives den ved håndkraft - så faderen måtte ligge kræfter i godt hjulpet af damen som styrede karrusellen. Selvom Frk A ikke var helt på toppen ville hun gerne have en tur. En hyggelig ting er markedets bager som bager brød i brændefyrede ovne. Lækre brød og søde boller. Uhm. 
Det eneste Agnes ville have var en ballon som hun havde set mange børn gå rundt med. De gik rundt i området og delte dem ud, men vi kunne ikke lige finde dem, Heldigvis lykkedes det os til sidst og Agnes var glad.
Hvis du vil se og læse mere om julemarkedet kan du tage et kig på Cecilies blog3 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det ser bare så hyggeligt ud. Jeg elsker julemarkeder og de kan bare det der i Tyskland!

Annette / aka sagde ...

Dejlige billeder fra jeres tur til Cecilie. Og jeg har skam set Cecilies beretning også.
Kan godt forstå I elsker tyske julemarkeder. De kan bare det der....

Maryann Laursen sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud, og helt enig, det er bare noget de er gode til både i Tyskland og i Østrig, hvor jeg var for nogle år siden, og har også prøvet et kæmpe julemarked i Prag for mange år siden, og det var virkelig overvældende og så flot.